Krogsagergaard er en gammel slægts gård fra 1823. Den er gået i arv fra generation til generation, og Hans er nu 6. generation på Krogsagergaard. Der har altid været drevet landbrug på gården, og indtil 2006 var der malkekvæg, derefter drev han kvie hotel et par år. Der har altid været heste på Krogsagergaard, i starten selvfølgelig som en del af landbruget, men senere har det været som hobby. Der findes stamtavle tilbage til 1938, og vi har stadigvæk en hoppe fra denne stamme.

Som sagt har heste altid været en del af dagligdagen på Krogsagergaard, og i 2003 flyttede Lene med datteren Cathja ind på gården, og de er begge vokset op med heste, og så tog interessen til med heste på Krogsagergaard.

I 2010 byggede vi 8 store nye bokse til vores egne heste, men de nående faktisk aldrig at tage dem i brug, da der viste sig stor interesse for opstaldning, så vores egne blev i de gamle bokse. November 2010 fik vi tilredet Michellina e. Michellino, og som alle sikkert husker, fik vi en meget kold og lang vinter, så gode råd var dyre, vi kunne jo ikke ride ude med den vinter. Hans lavede lyn hurtigt ridehal i den gamle løsdrift, spalterne blev taget op, sand fyldt i de gamle gylle kanaler, og en sold bund lagt på. Nu kunne vi ride, og interessen for opstaldning steg, så vi besluttede at udvide med endnu 8 bokse.

Vi var nu efterhånden så mange, at den ”lille” ridehal som Hans hurtigt havde etableret, at pladsen var begyndt at blive lidt trang. Vi tog derfor beslutningen, at gå hele vejen. Lavet et nyt ridecenter, med gode faciliteter for både heste og ryttere. Vi udvidede med en ny ridehal 20x60 meter, og plads til 38 heste, i store lyse bokse, og med højt til loftet i alle staldene. Staldene fremstår nu moderne, lyse og efter alle de nye regler om heste hold.
Krogsagergaards Ridecenter - Skivevej 85b 9500 Hobro  | Tlf.: 42191915