Nyheder/Arrangementer / Nyheder 2013
God Jul
 
Vi har i år lavet en lille julefilm, da vi har haft en rigtig hyggelig december, som vi her har klippet lidt sammen.
Vi vil ved denne lejlighed gerne ønske her alle en rigtig glædelig jul fra Krogsagergaard.
Video fra kursus med Mads Rom
 
Vi havde d. 22 & 23 november besøg af Mads Rom endnu en gang, og denne gang har vi lavet et lille klip med video og billeder fra weekenden.
6 & 7 september:
 
En vellykket weekend er igen over os med Mads Rom, og det osede af en masse viden og godt humør hele weekenden igennem. Mads bliver positivt overrasket gang på gang over rytterne, da de alle er blevet bedre. Og det glæder selvfølgelig Mads, men også rytterne, at det kan ses, de har lavet et godt stykke arbejde. 
Datoen for næste kursus er allerede lagt, og det bliver d. 22 & 23 november. 
  

Hesteavl

 Vi har d. 10/07-2013 fået os et smukt hingsteføl e/Fürstenball - MF/Michellino. Hoppen, Michellina, havde dagene forinden været meget plaget af følet i maven, så vi vidste, det var ved at være op over. Omkring kl. 17 onsdag d. 10/07 gik hun i gang. Det forløb som det skulle, men hun fik en smule hjælp af gårdejer Hans til at trække ham ud. Mor og søn har det rigtig godt, han har været en stærkt hest fra dag 1, så vi glæder os til at se, hvordan han arter sig.
Morsø Stævne

Til Danmarks største distriktsstævne på Morsø Rideklub var der flere af vores ryttere, der trak et par rosetter med hjem til samlingen.
Torsdag og lørdag red Michele Kongensgaard på Fürstenfrau af Hvarre sig ind på to tredje pladser i LA5 på henholdsvis 68,5 % og 66,7%.
Søndag vandt Cecilie Elmose på Caprillio en 1. plads til 70,4% .
Mange gange tillykke!

Udover disse to, havde vi også 4 andre dygtige rytter afsted; Stine Flarup, Jeanet Nielsen, Pernille Hjort og Bolette Elmose.

Det var rigtig flot gået af jer alle.
6. - 7. April:
 
Et yderst vellykket kursus med berider Sune Hansen er nu vel overstået. Vi havde mange besøgende begge dage, og der var en dejlig positiv og hyggelig stemning hele weekenden.
Det var en stor oplevelse at have en kendt rytter som Sune på besøg, og der blev da også skrevet en autograf til en stor fan :-)
 
Sune havde mikrofon på, så alle tilskuere kunne sidde indenfor i rytterstuen og følge med i det hele, hvilket var en super smart idé.
 
Desuden blev lørdagen brugt på at indvie den nye og fantastiske rytterstue, der er blevet bygget på rekordtid.
 
Igen en stor tak til Onsild Slagtehus for det super lækre sponsormad! Og tak til alle for en herlig og lærerig weekend i dressurens tegn.
 
 
Der er flere billeder under "Media" 
 
 
16 - 17. Marts:
 
Vasehus Rideklub afholdt i denne weekend klubstævne i dressur, og vi havde mange ryttere fra stalden til start.
 
Her er en oversigt over de ryttere, der red en sløjfe hjem:
 
Cecilie Elmose:  1. plads i LA1 m. 68,8%, 1. plads i LA1 m. 71,5%, 2. plads i LA2 m. 70,7%, 1. plads i LA2 m. 70%.
 
Mai Lykke Boesen: 2. plads i Lc2 pony m. 65,5%
 
Louise Søndergaard: 3. plads i LA1 m. 66,9%
 
Michele Kongensgaard: 2. plads i LA5 m. 68,3%, 2. plads i LA5 m. 68%.
 
Stort tillykke til jer alle...
 
2 - 3. Feb:
 
En vellykket weekend er overstået med Mads Rom, alle er blevet klædt på med nye fifs til deres hest. Det har været en positiv oplevelse for både heste, ryttere og tilskuere. Mads roste os for vores positive ånd på Krogsagergaard, og det glæder os, at han har i sinde at komme igen :) Det har været et super supplement til vores daglige og dygtige træner Tanja Rusovic.

Mange tak for en rigtig god weekend :)
 
Mads til hest under kurset
 
N
 
Y
 
H
 
E
 
D
 
E
 
R
 
 
2
 
0
 
1
 
3
Krogsagergaards Ridecenter - Skivevej 85b 9500 Hobro  | Tlf.: 42191915