Nyheder/Arrangementer / NYHEDER 2014

NYHEDER 2014

Mads Rom er nu tilknyttet Krogsagergaard som underviser!
 
Som overskriften siger, kan vi nu med glæde meddele af berider Mads Rom nu vil være fast underviser på Krogsagergaard. Mads vil komme fast hver 3 uge, og du har som opstaldere første prioritet. Det vil dog også være muligt at komme udefra at få undervisning, men kun hvis der ikke er fyldt op.
 
 
Mads er uddannet berider og har pt. sit eget sted hvor han tager heste i ridning og underviser. Men han har bl.a også reference til Andreas Helgstrand hvor han har været ansat som daglig leder, samt redet heste.
 
Ny stald
 
Vi har de seneste dage lagt en sidste hånd på vores nye stald efter stormen Bodil var forbi. Vi var desværre også så uheldig at blive mærket af denne storm, og vi blev derfor nød til at bygge ny stald. Men vi tror næppe heste eller ryttere lider under dette. Vi har nemlig allerede flyttet hestene ind i deres bokse, som både er store og lyse. Der er blevet højt til loftet, hvilket giver en god ventilation. Samt ovenlys og vinduer langt boksene, som giver hestene mulighed for at kigge ud, og et dejligt naturligt lys.
Roundpen under opbygning
 
 
Vi har som altid gang i et lille projekt på Krogsagergaard, pt. er vi i gang med vores længeventet roundpen.
Og efter en lille uge med et par travle dage, står den næsten klar, vi mangler blot at få kørt sand på bunden, og monteret låger.
Vi glæder os utroligt meget til at få den i brug, med vores egne ungheste, og vi ved også at tøserne glæder sig.
 
Godt nytår

Endnu et år er gået på Krogsagergaards Ridecenter. Det er nu 2 år siden vi indviede ridehallen, og siden denne dag har der været mange heste og ryttere gennem hallen, som bruges flittigt hver dag.
Staldende er nu helt færdigbyggede, og de opfylder alle krav i forhold til den nye lov om hestehold. Det fungerer rigtigt godt i hverdagen, og heste og ryttere trives godt i staldene.
I året der er gået har vi udvidet med følgende:
 
• Bygget 60 m² opvarmet rytterstue med køkken faciliteter.
• Lavet stenbelægning i ridehallen.
• Etableret tilskuerpladser i ridehallen.
• Opsat 22 meter langt spejl i ridehallen.
• Drænet udendørs dressurbane.
• Opsat fastbrændsels-fyr til opvarmning af rytterstue, toilet, vaskerum og sadelrum.
• Købt ny vaskemaskine til dækkenvask.

Vi har med stor succes og fulde huse afholdt en del dressurkurser i 2013, med blandt andre berider Sune Hansen, der tidligere har været chef rytter ved Blue Hors, og Mads Rom, der tidligere har været ved Andreas Helgstrand, nu daglig leder af Sportsrideklubben Aalborg, Annebergvej.
Kurserne er et godt supplement til vores daglige, dygtige dressurunderviser, Tanja Rusovic.
Vi havde i februar stiftende generalforsamling for Krogsagergaards Sportsrideklub med henblik på at blive optaget i Dansk Rideforbund, så i fremtiden, når vores rytter er på stævne pladserne, kan de nu repræsentere Krogsagergaards Ridecenter ved at ride for Krogsagergaards Sportsrideklub (KGS). Det vil også give os mulighed for at holde stævner og andre arrangementer under Dansk Rideforbund.
Vi her fra Krogsagergaards Ridecenter ønsker alle vores opstaldere og deres familier, samt vores forretningsforbindelser et rigtigt godt og lykkebringende nytår.
Tak til alle jer ryttere og jeres skønne heste, der hver dag giver liv og stemning på Krogsagergaards Ridecenter.
Kærlig hilsen
Hans & Lene
N
 
Y
 
H
 
E
 
D
 
E
 
R
 
 
2
 
0
 
1
 
4
Krogsagergaards Ridecenter - Skivevej 85b 9500 Hobro  | Tlf.: 42191915